Roadtrippin’
(9-12 dagen)

Roadtrippin’ (9-12 dagen)

Kijk, jij hebt het goed bekeken! Je wil naar IJsland en weet nu al dat je aan een weekje niet genoeg hebt. Misschien wil je wel rustig aan doen zodat je optimaal kunt genieten van al het moois dat IJsland te bieden heeft. Of wil je juist zoveel mogelijk zien en het land helemaal rondrijden in anderhalve week tijd? Met een goede planning is dat haalbaar. En die goede planning, die kun je gerust aan mij overlaten.

  • Reisplan op basis van jouw reisstijl en wensen

  • Goedkoper én leuker dan kant-en-klare fly & drive

  • Snel en zorgeloos

Bestel je persoonlijke reisplan

Of je het nou rustig aan wil doen of juist alles uit je anderhalve week IJsland wil halen, het kost veel tijd en moeite om uit te zoeken welke route je iedere dag af wilt leggen, welke bezienswaardigheden je wil zien, hoeveel tijd je overal voor nodig hebt enzovoort. Zeker als je nog nooit in IJsland bent geweest.

Ik heb al heel wat roadtrips door IJsland van A tot Z uitgestippeld en weet precies hoe lang alles duurt en met welke factoren er rekening gehouden moet worden. Verspil dus zelf geen tijd en laat mij een op maat gemaakt reisplan voor jou samenstellen, helemaal gebaseerd op jouw wensen en jouw reisstijl.

Op maat gemaakt

Wanneer je een reisplan bestelt, ontvang je binnen 4 weken jouw persoonlijke dag-tot-dagplanning waarin precies omschreven staat wat er iedere dag op het programma staat. Van welke activiteiten jullie gaan doen en welke bezienswaardigheden er onderweg te zien zijn tot waar je het beste kunt eten, slapen, tanken, boodschappen doen… Aan alles is gedacht zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Ook bevat het reisplan alle tips en info die je maar nodig hebt om goed voorbereid op reis te gaan, denk aan info over het aantal uren daglicht, te verwachte weersomstandigheden en welke apps handig zijn.

Achterin het document vind je een handig boekingsoverzicht met daarin een opsomming van alle overnachtingen, tours, activiteiten en eventueel restaurants. Indien mogelijk geef ik per dag minimaal 2 overnachtingsopties die passen bij jouw budget. Je hoeft dan zelf alleen nog maar op de link te klikken om de locatie van jouw keuze te boeken. Zo stel je binnen no time jouw droomreis samen.

Daarnaast ontvang je een gepersonaliseerde kaart in MyMaps waar alle punten op staan die je aan zult doen. Tot slot krijg je gratis het Bestemming IJsland e-book (ter waarde van € 19,95)!

Het Bestemming IJsland reisplan staat boordevol handige tips zodat je overal op voorbereid bent.

Prijzen

De prijzen voor een reisplan verschillen naargelang de duur van jouw reis:

 9 dagen:
450,-
10 dagen: 490,-
11 dagen: 530,-
12 dagen: 570,-

Dit is inclusief mijn 84 pagina’s tellende reisgids.

Om de kosten laag te houden boek ik geen vluchten, accommodaties, huurauto’s en dergelijke. Wel staat in het reisplan omschreven waar je het beste kunt overnachten, welk verhuurbedrijf ik aanraad en waar je goedkope vluchten kunt boeken.

TIP: Wil je weten waarom je een stuk goedkoper én beter uit bent met een reisplan van Bestemming IJsland? Lees dan mijn blog hierover.

Naar de vragenlijst

Wil jij ook zorgeloos jouw droomreis door IJsland maken?
Vul dan snel de vragenlijst in en bestel jouw persoonlijke reisplan!

Wil jij ook zorgeloos jouw droomreis door IJsland maken?
Vul dan snel de vragenlijst in!

Naar de vragenlijst

DIT ZEGGEN KLANTEN

Recensies

Dankzij het reisplan van Bestemming IJsland was de reis door IJsland een hele bijzondere vakantie. We hebben zoveel mooie dingen gezien en door de kennis van Irene heb ik niet alleen maar de standaard bezienswaardigheden bezocht. Ze denkt met je mee en past het plan aan aan o.a. de jaargetijden (ivm hoeveelheid zonlicht). Het e-book geeft mooi gebundeld belangrijke informatie weer zodat je goed voorbereid op reis kan gaan. Ik wil zeker nog een keer naar IJsland en dan vraag ik Irene weer om haar hulp bij het plannen van de reis.

Harriet (40), uit Groningen

Na het invullen van de vragenlijst en nog wat mailtjes over en weer hebben we een uitgebreid dag tot dag plan ontvangen van Irene. Mijn partner en ik werken te veel om ook nog eens uren te Googlen om een mooie reis samen te stellen. Dit was dus echt een uitkomst voor ons. We hebben een top week gehad!

Daniel (38), uit Emmen

Wow! Wat hebben wij een fantastische roadtrip door IJsland gemaakt! Het reisplan was echt super fijn om te hebben. Ik weet zeker dat we heel veel mooie plekken anders nooit hadden gezien. Het was erg prettig om iedere dag van tevoren te zien wat we konden verwachten qua reistijd enzo. En de extra tips over wat we mee moesten nemen en de websites die we moesten checken waren echt super handig.

Eva (34), uit Oosterbeek

Irene luisterde goed naar onze wensen in het gesprek van tevoren. We wilden veel zien maar toch ook rustig aan doen. Het reisplan dat we kregen sloot hier goed op aan. Het weer werkte tijdens onze vakantie niet echt mee maar toch hebben we genoten!

Marga (58), uit Zwolle